Szintézis-elmélet és -módszertan

FASZtonságos zónák

2017/06/10. - írta: bacchans

Mit érdemel az a bűnös, aki államvallássá tette az erőszakot és a műveletlenséget?

Inspirációnk az amerikai "safe place", amely az egymás iránti tiszteletnek és elfogadásnak, politikailag korrekt egzisztenciának állít emlékhelyet és zónát, mintegy felszentelve a helyes viselkedés helyeit. Bár ilyen hellyel, itt Magyarországon még sohasem találkoztunk, élénk fantáziánk segítségével, el tudjuk képzelni, micsoda fertőhöz vezetne, ha mondjuk a nők is emberszámba lennének véve, vagy a homoszexualitás lenne társadalmilag elfogadott és nem a nemi erőszak.

received_1859859624228425.jpeg

Védekezésképp megalakítjuk a FASZTONSÁGOS ZÓNÁK-at, ami az amerikai safe place mintájára annak mintegy ellentéte lenne: Azok a faszok, akik ragaszkodnak szexista, homofób, rasszista stb. beszédmódjukhoz, humorukhoz, szentjeikhez és tábornokaikhoz, egy FASZTONSÁGOS ZÓNÁBAN meghúzódhatnának, ahol garantáltan nem zaklatná őket egy váratlanul rájuk rontó feminista vagy józan paraszt. A kormánnyal együtt működve, egész országunkat egy FASZtonságos zónává alakíthatjuk, egyfajta modern skanzenné, ahol a fejlett országok fiatal emberpéldányai rövid szafarik keretében ismerkednének a kulturális alternatívák következményeivel.

Szerző: ifj. Sebő Ferenc

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szoveg-kozotti-let.blog.hu/api/trackback/id/tr1012582797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása